Waarom AKOTECH

Professioneel

AKOTECH Electro biedt u professionele kwaliteitsdiensten voor alle soorten elektrische en elektrische werkzaamheden, van de kleinste renovatie tot de installatie van een complete installatie.

Ervaring

AKOTECH Electro brengt, dankzij zijn vele specialisten, ervaring samen in de activiteit Elektrotechniek en elektrotechniek.

Internationaal

Vandaag stelt ons bedrijf Akotech Electro zijn ervaring en vaardigheden ten dienste van uw project, in België en Tsjechië

Ons professionele werk

PROBLEEMOPLOSSING

Het is verstandiger om een ​​professionele elektricien te bellen die weet wat hij moet doen en wat hij moet doen om veilig te werken.

Voordat u een elektricien in huis haalt, moet u weten of er een stroomstoring is in uw huis of bij uw buren, of dat de hele buurt geen stroom heeft.

De elektricien kijkt allereerst of de stroomuitval in zijn geheel of op een bepaalde plaats is.

LEIDINGEN

Een elektrische buis is een leiding waarin draden of kabels kunnen worden gelegd om hun bescherming en hun installatie in de beoogde omgeving en op de beoogde manier te garanderen: industrie, gebouw, ingebed, blootgesteld …

BEDRADING

Ben je een professional of een individu, moet je bedrading uitvoeren in de industrie, in gebouwen, inbouw of thuis?

We hebben alle kennis en knowhow die nodig is om de bedrading uit te voeren.

VERLICHTING

Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen over industriële, bouw-, inbouwverlichting, of u nu op zoek bent naar decoratieve, technische of architectonische verlichting.

Onze specialisten volgen deze ontwikkelingen op de voet en geven altijd advies op maat.

AKOTECH

025137135

info@ako-tech.be